Met Growth Driven Design starten we met een basis website of webshop, die vervolgens op basis van klantgedrag verder wordt uitgebreid. Alle nieuwe ontwikkelingen worden dan ook daadwerkelijk door de potentiële klant gebruikt.

Hierdoor begin je met een goedkopere website of webshop en blijft deze in ontwikkeling. Op die manier verhoog je het aantal leads en verkopen via je website of -shop.


Lage opstart kosten

Voor de meeste bedrijven is het ontwikkelen van een website / webshop een aanzienlijke kostenpost om vooruit te betalen zonder dat je weet wat voor impact de website op uw bedrijf heeft.

Betere prestaties door experiment marketing

Door middel van experiment marketing vergaren wij continu inzichten die wij inzetten om de website / webshop verder te optimaliseren.

Met data gefundeerde wijzigingen

Wijzigingen aan de website / webshop worden altijd door middel van data uit experimenten ondersteund.

Snellere groei

Met Growth-Driven Design staat de innovatie en optimalisatie van je website / webshop nooit stil. Daarmee realiseer je een snellere groei dan traditionele website-ontwikkel trajecten.

Een slimme manier om een website te ontwikkelen

Growth-Driven Design is een volledige nieuwe aanpak en manier van denken over het bouwen en uitbreiden van uw website.

Neem nu contact op

3 pilaren van Growth-Driven Design

Minimaliseer risico's

We voorkomen de risico's van het traditionele webdesign door een systematische aanpak en verkorten de tijd tot de lancering van de website / webshop. Daarbij ligt de focus van de ontwikkeling op impact en het doorlopend analyseren en optimaliseren.

Continu leren en verbeteren

Door middel van Experiment marketing zijn we voortdurend aan het onderzoeken, testen en leren over de bezoekers om continu inzichten te verkrijgen.

Website als verlengstuk van Marketing en Sales

Growth-Driven Design is sterk geïntegreerd met marketing & sales. De inzichten die we verkrijgen helpen bij het informeren en verbeteren van de marketing- en salesstrategieën en tactieken.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Neem nu contact op

Deze website gebruikt cookies. In onze privacyverklaring vindt u meer informatie.