• Video's

Video's

Growth Driven Design

Met Growth Driven Design starten we met een basis website of webshop, die vervolgens op basis van klantgedrag verder wordt uitgebreid. Alle nieuwe ontwikkelingen worden dan ook daadwerkelijk door de potentiële klant gebruikt. In deze video leer je hoe Growth Driven Design zorgt voor een website of webshop die meer bezoekers, leads en verkopen genereert.

De disciplines van experiment marketing

Door middel van Experiment Marketing verzamel je inzichten voor je onderneming met als doel: meer bezoekers, meer leads en meer verkopen. Daarvoor gebruiken we verschillende disciplines.

Bekijk de video waarin we uitleggen welke disciplines dat zijn en hoe al deze disciplines samen Experiment Marketing vormen.

Websitebezoekers en traffic

"Wij willen meer bezoekers op onze website!" is een vaak gehoorde zin vanuit onze klanten. Wij zijn van mening dat het generen van meer bezoekers nooit een doel op zich kan zijn. ij ons gaat het om kwalitatieve bezoekers, bezoekers die gedrag vertonen waaruit je kunt conluderen dat ze geinteresseerd zijn in je dienst of product. Bekijk onze video om de kwaliteit van jouw websitebezoekers te kunnen bepalen.

Waarom heb jij Marketing Automation nodig?

Marketing Automation zorgt ervoor dat jij automatisch die juiste boodschap toont aan de juiste persoon op het juiste moment. De kunst is om op het juiste moment met de juiste boodschap te komen.

Wat is Inbound Marketing?

Maak kennis met Inbound Marketing. Anders dan (traditionele) outbound marketing hoef je bij inbound marketing niet te vechten voor nieuwe klanten en leads.

Marketing Automation webinar

31 augustus 2017 - 12:00 tot en met 12:45

Veel bedrijven spenderen ruim budget aan (online) programma’s zoals SEA, SEO en e-mailmarketing om traffic naar hun verkoopkanaal te genereren en deze het liefst direct te converteren naar een verkoopkans. Maar niet al je prospects klikken op de ‘koop nu’ of ‘vraag een offerte aan’ button. Logisch, want iedereen zit in zijn eigen koopfase. Dit kan oriënterend zijn of al in een vergevorderd stadium in de koopcyclus. De kunst is om op het juiste moment met de juiste boodschap te komen.

Marketing Automation zorgt ervoor dat jij automatisch die juiste boodschap toont aan de juiste persoon op het juiste moment.

Experiment Marketing

02 augustus 2017 - 12:00 tot en met 12:45

Marketing op basis van onderbuikgevoel is verleden tijd. Door een gestructureerd experiment proces zorgen we doorlopend voor nieuwe inzichten over de klanten die actief bijdragen aan de groei van jouw onderneming. We automatiseren taken waar nodig, zodat jouw tijd en marketingbudgetten effectief en efficiënt wordt besteed.

Neem nu contact op

Deze website gebruikt cookies. In onze privacyverklaring vindt u meer informatie.