• Wil jij ook een snelle website?

    Powered by

Ondervind je problemen met deze tool? Neem dan contact met ons op.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Mulberries Agency is een expert op het gebied van Varnish. Zo zijn wij implementatie partner van Byte, gaven wij een presentatie over Varnish op de Joomla! dagen van 2016 en schreven wij er al verschillende blogposts over. Is je interesse gewekt? Lees dan vooral verder!

Video

Eventverslag: Joomla!dagen 2016. Bekijk onze presentatie over Varnish Cache

Op 17 april 2016 hebben wij tijdens de Joomla!dagen in Zeist - het grootste Joomla! evenement in de Benelux - een presentatie gegeven over Varnish Cache.

De snelste Joomla! website van Nederland met Varnish Cache
Blog

De snelste Joomla! website van Nederland met Varnish Cache

Onze hostingpartner Byte biedt sinds kort Varnish Cache aan. Wij denken dat wij daarmee de snelste Joomla! websites van Nederland ontwikkelen.

Varnish Cache vullen met één muisklik
Blog

Varnish Cache vullen met één muisklik

Een nadeel van Varnish Cache is dat deze pas bij het eerste bezoek van een pagina gevuld wordt. Wij hebben software ontwikkeld dat dit voor je doet.

Wie gingen je voor?

Er zijn al verschillende andere partijen waarvoor wij met succes Varnish hebben geïmplementeerd. Klik op een logo en ervaar zelf de snelheid van Varnish!

  • Voor de hoogste betrouwbaarheid voer je deze test uit op een snelle pc met een goede internetverbinding en zet je je browser op incognito mode (i.v.m. lokaal cachen).
  • De snelheid van een pagina is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je internetverbinding. Een nieuwe test kan daardoor een (iets) andere uitkomst geven en aan de uitslag kunnen geen garanties ontleend worden.
Deze website gebruikt cookies. In onze privacyverklaring vindt u meer informatie.