• Ebooks

Ebooks

We maken het je graag makkelijk. Op deze pagina vind je een verzameling van alle ebooks, geschreven door onze experts.

Best practices voor je webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop. We hebben een aantal best practices beschreven waaraan je homepagina moet voldoen. Controleer je webshop aan de hand van deze punten om nog succesvoller te worden. We benoemen niet alleen de best practices, maar geven je ook tips over hoe je de best practices kunt toepassen.

Experiment Marketing

In dit gratis e-book maak je uitgebreid kennis met Experiment Marketing. Je ontdekt alles over de ontwikkeling van growth-hacking die eraan voorafging, groeimodellen voor ondernemingen, het werkproces waarmee je waardevolle klantinzichten verzamelt, en hoe die inzichten bijdragen aan de groei van je bedrijf.

WordPress vs Joomla! - Een vergelijking

De vraag ‘Joomla! of WordPress?’ leidt altijd tot felle reacties bij voorstanders (en tegenstanders) van beide oplossingen. Middels dit ebook krijg je een objectief beeld van zowel Joomla! als WordPress. Waar zitten de overeenkomsten en verschillen? Wat zijn de sterke en mindere kanten van ieder CMS? Zo heb jij een goed beeld van de mogelijkheden en kun jij een gedegen keuze maken die perfect aansluit bij jouw wensen.

Neem nu contact op

Deze website gebruikt cookies. In onze privacyverklaring vindt u meer informatie.